Instruire a tinerilor pentru o carieră de succes

Un număr de 30 de tineri cu vârste între 16 şi 18 ani de ani din judeţul Harghita au fost instruiţi în cadrul unui proiect în vederea dobândirii abilităţilor şi competenţelor sociale în scopul facilitării accesului pe piaţa muncii şi creării unei cariere de succes. Proiectul „Managementul Carierei” a fost derulat de Asociaţia „Virtus Vivens” şi a fost finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS).

Cele două 2 module de instruire în domeniul Managementului Carierei s-au desfăşurat luna trecută, în staţiunea Izvoru-Mureşului, proiectul finalizându-se vinerea trecută. „Prin derularea acestui proiect, participanţii au dobândit abilităţi de autopromovare şi în scurt timp sunt convins că vor deveni liderii generaţiei din care fac parte. Dacă viitorul este al liderilor, atunci ei trebuie descoperiţi, formaţi şi promovaţi. Familiarizarea participanţilor la acest proiect cu mecanismele de lucru din instituţiile publice sau private le va permite ca după finalizarea studiilor formale să se îndrepte cu uşurinţă către o carieră de succes. După absolvirea şcolilor şi după ce vor îmbrăţişa o carieră vor ajuta la menţinerea, diseminarea şi promovarea valorilor care sunt necesare pentru o reformă a sectorului public şi privat de succes”, a spus Bogdan Ţifrea, trainer în cadrul proiectului.

Valoarea totală a proiectului a fost de 16.255 de lei, din care MTS a contribuit cu suma de 14.605 lei, parteneri au fost Instituţia Prefectului – judeţul Harghita şi SC Pro-Sinergia SRL, iar perioada de implementare a fost 1 septembrie – 8 noiembrie a.c.

Categories: Recente


Bun venit


„Respectă trecutul și fă-l să trăiască în continuare!”

(Kőrösi Csoma Sándor)

„Împarte cunoștințele tale cu alții:

aceasta fiind una din modalitățile de a deveni nemuritor.”

(Dalai Lama)